Θέμης Αδαμαντίδης: Θα φθάσω μέχρι τέλους για να βρω το δίκιο μου
Την απόφασή του να ακολουθήσει τη δικαστική οδό προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του εξέφρασε ο Θέμης Αδαμαντίδης
Την απόφασή του να ακολουθήσει τη δικαστική οδό προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του εξέφρασε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή, μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο τραγουδιστής μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε σε ένα ραντεβού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη και μώλωπες.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος».
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)

