Φωτιά σε δασική έκταση στη Φυλή, ξέσπασε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου.
Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων και στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 5 πυροσβέστες ενώ από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον του γηπέδου Θρασυβούλου στο δήμο Φυλής Αττικής. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 8 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.) με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου με 5 πυροσβέστες και 1 Ε/Π.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).