
Τόνι Κρόος για Κριστιάνο Ρονάλντο : «Ο πιο… φασαριόζος γείτονας»
Ο Τόνι Κρός μίλησε για την ηρεμία που βρήκε μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Πορτογάλος αστέρας ήταν από τους πιο... φασαριόζους γείτονες!
Αρκετά… θορυβώδης ήταν σαν γείτονας ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως αποκάλυψε σχετικά ο Τόνι Κροος στη γερμανική τηλεόραση.
Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό πως πολλές φορές στα μπάρμπεκιου του Πορτογάλου επικρατούσε μεγάλη φασαρία, με αποτέλεσμα ο ίδιος να του κάνει παρατηρήσεις.
«Έκαναν μπάρμπεκιου και είχε… πολλή φασαρία από το σπίτι του. Πολλές φορές αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε δίπλα και να του λέμε να κάνουν λίγη ησυχία…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος.
Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κρόος εκθέτει σε ένα βαθμό των πρώην συμπαίκτη του, καθώς και στο παρελθόν είχε αναφέρει πως τα αποδυτήρια της Ρεάλ είναι πλέον πιο ήρεμα μετά την αποχώρηση του 34χρονου σούπερσταρ.
- Υπερτουρισμός: Σκηνές χάους σε Ποζιτάνο και Ρώμη
- Eνοχες για ανθρωποκτονία από αμέλεια Air France και Airbus για το αεροπορικό δυστύχημα του 2009
- AI: Η Ευρωπαϊκή Ένωση απλοποίησε τον αυστηρότερο νόμο – Τι άλλαξε και γιατί έχει σημασία
- Ξανά στον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιταλού προπονητή
- ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Αναισθησιολόγος ζητά φακελάκι – Το βίντεο ντοκουμέντο

