Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυροβούνιο : Με τον NBAer Βούτσεβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μαυροβούνιο : Με τον NBAer Βούτσεβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία που θα κάνει το Μαυροβούνιο ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπεριλαμβάνοντας και τον NBAer Βούτσεβιτς

Το Μαυροβούνιο προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα και ο προπονητής της ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, έκανε γνωστή την αποστολή που θα πάρει μαζί του ενόψει τη μεγάλης διοργάνωσης.

Αυτή αποτελείται από 20 παίκτες με αυτόν που ξεχωρίζει φυσικά να μην είναι άλλος από τον Νίκολα Βούτσεβιτς των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών και να βοηθήσει τη χώρα του να πετύχει κάτι καλό.

Από την άλλη ξεχωρίζουν οι παίκτες που αγωνίζονται τόσο στην Euroleague, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τους πιο γνωστούς να είναι οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, ενώ τη θέση του νατουραλιζέ καταλαμβάνει ο Ντέρεκ Νίνταμ.

Θυμίζουμε πως το Μαυροβούνιο συμμετέχει στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Ελλάδα, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία, με το σύνολο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς να επιδιώκει να κάνει την έκπληξη και να κάνει την υπέρβαση.

Αναλυτικά η αποστολή για το Μαυροβούνιο:

Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ), Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μπούντουτσνοστ), Ντέρεκ Νίνταμ (Μόρναρ Μπαρ), Όγκνιεν Τσάραπιτς (Μέγκα Μπέμαξ), Πέταρ Πόποβιτς (Μπούντουτσνοστ), Νέμανια Βράνιες (Μόρναρ Μπαρ), Σουάντ Σέχοβιτς (Μπούντουτσνοστ), Σεάντ Σέχοβιτς (Μόρναρ Μπαρ), Αλέκσα Πόποβιτς (Λόβτσεν), Ντίνο Ράντοντσιτς (Μούρθια), Νέμανια Τζούρισιτς (Οστάνδη), Νέμανια Ράντοβιτς (Σαραγόσα), Μίλκο Μπιέλιτσα (Μόρναρ Μπαρ), Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια), Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπανταλόνα), Μπλάγκοτα Σέκουλιτς (Χιπουθκόα), Γιόβαν Κλιάγιτς (Γκραν Κανάρια), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Πάβλε Τζούρισιτς (ΗΠΑ), Ιγκόρ Ντρόμπνιακ (Μπούντουτσνοστ).

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024