Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν»

«Η "Πλεύση Ελευθερίας" είναι συνυφασμένη με τη συνέπεια και με την πλήρη σύμπτωση λόγων και έργων, δηλαδή, με την αξιοπιστία. Θα εργαστούμε σκληρά, έχουμε ανθρώπους, που ξέρουν να δουλεύουν και όχι να κοροϊδεύουν. Και με αυτή τη δέσμευση και με αυτή την αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε η προεκλογική περιοδεία της «Πλεύσης Ελευθερίας», με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να μιλά σε συγκέντρωση πολιτών αναπτύσσοντας τις θέσεις του κόμματος.

«Δίνουμε το μήνυμα, ότι τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν» τόνισε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», συμπληρώνοντας: «Είμαστε εδώ, για να δώσουμε τη μάχη, που πρέπει να δοθεί».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» έχει προτάσεις για τη διεκδίκηση και την επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και η ψήφος των πολιτών στο κόμμα της θα δώσει, όπως είπε, την ευκαιρία να τις καταθέσει και στο Κοινοβούλιο.

«Δε λέω, εάν θα μπούμε στη Βουλή, λέω μόλις μπούμε στη Βουλή» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου», εκφράζοντας την αισιοδοξία της.

«Και η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί και πρέπει να ακυρωθεί με νομικά, κοινοβουλευτικά, πολιτικά και πολιτειακά εργαλεία, με δημοψήφισμα και με συγκρότηση ειδικής επιστημονικής επιτροπής για την ακύρωση της» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ στη Μακεδονία, κλείνοντας την εκστρατεία μας, για να υπογραμμίσουμε τη σημασία που έχει για την «Πλεύση Ελευθερίας» η υπόθεση της Μακεδονίας και της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Οι υπόλοιπες προτάσεις της «Πλεύσης Ελευθερίας» , όπως τις ανέφερε, επιγραμματικά, η κ. Κωνσταντοπούλου είναι: Η ενεργοποίηση του πορίσματος της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και συνέχιση του λογιστικού ελέγχου για υποθέσεις διαφθοράς, ασφαλιστικά ταμεία και όπου δεν ολοκληρώθηκε, πρόταση ενεργοποίηση των διαδικασιών για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και ενεργοποίηση του πορίσματος για τη Siemens με ακύρωση του «άκυρου» συμβιβασμού, μικτά ορκωτά δικαστήρια σε όλες τις βαθμίδες και άρση του καθεστώτος διορισμού της ηγεσίας της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση» και «κατά προτεραιότητα διερεύνηση όλων των ποινικών υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και είναι ανοιχτές», πρόταση για κατάργηση της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, πρόταση για τη διαγραφή των χρεών υπερχρεωμένων πολιτών, επαγγελματιών, μικρομεσαίων και φτωχών αγροτών και πρόταση για απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας και κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Εγώ όπως ξέρετε, ό,τι λέω το κάνω. Και θα το κάνω» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Η «Πλεύση Ελευθερίας» είναι συνυφασμένη με τη συνέπεια και με την πλήρη σύμπτωση λόγων και έργων, δηλαδή, με την αξιοπιστία. Θα εργαστούμε σκληρά, έχουμε ανθρώπους, που ξέρουν να δουλεύουν και όχι να κοροϊδεύουν. Και με αυτή τη δέσμευση και με αυτή την αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024