Θρίλερ με τη ληστεία επιχειρηματία στη Βούλα – Που εστιάζουν οι έρευνες
Σύμφωνα με τις αρχές οι δύο ένοπλοι παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία και ήξεραν πολύ καλά τις κινήσεις του
Δύσκολες ώρες πέρασε ο 48χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα, καθώς δύο ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του και με την απειλή όπλου απαιτούσαν να μάθουν που είναι τα χρήματα και τα πανάκριβα ρολόγια.
Σύμφωνα με τις αρχές οι δύο ένοπλοι παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία και ήξεραν πολύ καλά τις κινήσεις του. Μάλιστα δεν αποκλείουν να τον παρακολούθησαν όταν επέστρεψε στο σπίτι και να περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να εισέλθουν.
Από την ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, όπως όλα δείχνουν, μπήκαν στο σπίτι οι κακοποιοί και παρόλο που σε διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν δύο φίλοι του επιχειρηματία δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Οι πολύ καλά πληροφορημένοι ληστές κόλλησαν στην κυριολεξία τα όπλα τους στο κεφάλι του επιχειρηματία και απειλούσαν να του κάνουν κακό αν δεν τους αποκάλυπτε που κρύβει τα χρήματα. Ο ίδιος τους υπέδειξε στην αρχή το σημείο στο γραφείο του που είχε 6.000 ευρώ αλλά μετά την επιμονή τους στο τέλος κατάφεραν να αποσπάσουν 12.000 ευρώ, χρυσαφικά και πανάκριβα ρολόγια Rolex.
Οι δύο δράστες διέφυγαν από την μονοκατοικία ανενόχλητοι, ενώ οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους από τις πληροφορίες που πήραν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσει τόσο το οπτικό υλικό από το εσωτερικό του σπιτιού αλλά η κυρίως η ταυτοποίηση του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442