Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά στα Σπάτα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στα Σπάτα

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα οποία, προς το παρόν, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς, το πρωί της Παρασκευής, κοντά σε πολυκατάστημα στα Σπάτα.

Την ώρα που μαίνονται τα τρία πύρινα μέτωπα στην Εύβοια, ξέσπασε νέα εστία φωτιάς, αυτή τη φορά σε υπαίθριο χώρο στον οικισμό «Βακαλόπουλο» στα Σπάτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα οποία, προς το παρόν, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 15 οχήματα με 40 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις με υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής.

Το γεγονός ότι η εστία εντοπίζεται ανάμεσα σε διάσπαρτα σπίτια της περιοχής έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για να προλάβουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος μίλησε στον ρ/σ «Θέμα104,6» η φωτιά ξέσπασε στην προέκταση της Αττικής οδού σε έναν λόφο κοντά σε πολυκατάστημα της περιοχής και καίει δασική θαμνώδη έκταση.

Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι στο σημείο έχει μεταβεί ελικόπτερο για να κάνει ρίψεις νερού, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια οι κάτοικοι των οποίων θα πρέπει να απομακρυνθούν.

«Η φωτιά κινείται προς το Πικέρμι» πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024