Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαρτσελόνα σε... έκδοση «Γκαλάκτικος»

Η Μπαρτσελόνα σε… έκδοση «Γκαλάκτικος»

Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει να έχει αποκτήσει τους Αντουάν Γκριεζμάν και Νεϊμάρ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δημιουργώντας έτσι τη δική της έκδοση των «Γκαλάκτικος»

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πλέον στοχεύει σε δυο ακόμη κομμάτια για να ολοκληρώσει το παζλ.
Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν αλλά και του Νεϊμάρ, πυροδοτώντας δυο μεταγραφικές βόμβες που αναμένεται να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όπως γίνεται σαφές, οι Καταλανοί στοχεύουν στην απόκτηση μεγάλων ονομάτων για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, γεγονός που θυμίζει εποχές… «Γκαλάκτικος».

Η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα της Βαρκελώνης φαίνεται πως μοιάζει αρκετά με εκείνη που ακολουθούσε η Ρεάλ στις αρχές του 2000, αγοράζοντας παίκτες τεράστιου βεληνεκούς με εξίσου υπέρογκα ποσά.

Ζινεντίν Ζιντάν, Λούις Φίγκο και Ρονάλντο ήταν μόνο μερικοί από τους επονομαζόμενους «Γκαλάκτικος», με τη Μπαρτσελόνα πλέον να είναι έτοιμη να φέρει στο προσκήνιο τους δικούς της διαγαλαξιακούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Λούις Σουάρες, Νεϊμάρ και Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται να αποτελέσουν μια φονική επιθετική γραμμή, εφάμιλλη των… ονείρων που έκαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024