Στη Ριζούπολη ξύπνησαν μνήμες χαράς και νοσταλγίας στην 15η επέτειο του ελληνικού έπους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, Greek Legends 2004, αναμετρήθηκαν εναντίον της φιναλίστ του Euro 2004 (ξανά 4/7) , σε έναν ξεχωριστό αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 10.000 θεατές στο «Γ. Καμάρας».

Η Ελλάδα νίκησε ξανά όπως τότε. Ο Χαριστέας σκόραρε ξανά όπως τότε και οι Greek Legends επικράτησαν των Πορτογάλων με 2-1.

Τα γκολ έβαλαν οι Κώστας Κατσουράνης στο 17′, Άγγελος Χαριστέας στο 46′, ενώ για τους Portugal Legends σκόραρε ο Έλντερ Πόστιγκα στο 53′.

Ο κόσμος που βρέθηκε στη Ριζούπολη αποθέωσε τους ήρωες του 2004 και τους Πορτογάλους που δέχθηκαν να αγωνιστούν σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή.

Στην άκρη των δύο πάγκων βρέθηκαν φυσικά για την εθνική μας ο Ότο Ρεχάγκελ και για τους Πορτογάλους ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος διετέλεσε επίσης με μεγάλη επιτυχία ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Η αρχική ενδεκάδα των Greek Legends (4-3-3): (Ρεχάγκελ) Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Χαριστέας

Η αρχική ενδεκάδα των Portugal Legends (4-4-2): (Σάντος) Μπαΐα, Μιγκέλ, Καρβάλιο, Αντράντε, Βαλέντε, Πετίτ, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Παουλέτα, Ποστίγκα.