Τι δεν άντεχε ο Τίμα στον Ολυμπιακό

Τι δεν άντεχε ο Τίμα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάνις Τίμα παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Λετονίας μιλώντας για του λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι είναι απίστευτη

Ο Γιάνις Τίμα παραχώρησε συνέντευξη στη λετονική ιστοσελίδα «sportacentrs.com» και μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ακόμη αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα τη Χίμκι και τι έκανε για να τον πείσει να υπογράψει.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι, τονίζοντας πως είναι κάτι που θα θυμάται για καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του να παίξει στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάνις Τίμα:

Για το τι πήγε στραβά πέρυσι: «Ξεκίνησα στην Ελλάδα και η σεζόν στο πρώτο διάστημα της ήταν καλή. Ήταν μια νέα ομάδα, μια νέα λίγκα για μένα και ένας νέος προπονητής. Συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών, ξεκίνησα καλά αλλά μετά από κάποιες περιστάσεις η σεζόν δεν συνεχίστηκε στο ίδιο πνεύμα.

Στο τέλος της ημέρας, αποφάσισα ότι δεν ήθελα άλλο να κάθομαι στον πάγκο, αλλά ήθελα να παίξω. Μετά, ήρθε η Χίμκι η οποία ήταν έτοιμη να υπογράψει μαζί μου σε 10 λεπτά. Εκτιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και το ότι πίστεψαν πως θα τους βοηθούσα. Γενικότερα, η σεζόν ήταν διαφορετική από άλλες αλλά κάθε νέα εμπειρία είναι καλή».

Για το τι θα θυμάται περισσότερο από την Ελλάδα: «Από τις στιγμές μου στον Ολυμπιακό, αναμφισβήτητα κρατάω την ανάμνηση από τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα στα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι… κάτι το απίστευτο και δύσκολα συγκρίσιμο με κάτι άλλο.

Φυσικά, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού…  Ευγενικοί, πολύ καλοί χαρακτήρες. Τα μέλη της ομάδας είναι «αστέρια» με μεγάλα γράμματα αλλά ως άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και σε βοηθούν στα πάντα. Πραγματικά το εκτίμησα βαθιά.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην ομάδα που είναι φίλοι μου, με κάποιους μάλιστα συναντήθηκα μέσα στο καλοκαίρι. Για παράδειγμα, ένας από τους ανθρώπους που θα στείλω μήνυμα για να δω αν θα μπορέσει να έρθει στο camp μου είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες, αλλά αν μπορέσει θα έρθει να συμμετάσχει. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Πάντα υπεύθυνος και ανοικτός να σε βοηθήσει. Είχαμε καλή σχέση και η φιλία μας συνεχίζεται κι όχι απλά επειδή υπήρξαμε στην ίδια ομάδα».

Γιατί αποχώρησε: «Ήθελα να παίζω. Ήταν τόσο κουραστικό να κάθομαι στον πάγκο και να περιμένω το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στην καριέρα μου, έχω αποδείξει πως μπορώ να παίξω και γι’ αυτό διάλεξα τη Χίμκι, επειδή μου δείξανε πως μπορώ να τους βοηθήσω ως βασικός παίκτης«.

Για το αν έχει στόχο το ΝΒΑ: «Ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο ΝΒΑ. Πιστεύω μια μέρα θα ταιριάξουν οι συγκυρίες και θα μου δοθεί η ευκαιρία».

Για τις εντυπώσεις του από τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί: «Ξεκάθαρα στην Ισπανία η σεζόν είναι πολύ σκληρή, παίζοντας στην Euroleague αλλά και στο πρωτάθλημα το οποίο διαρκεί αρκετά. Η σεζόν στην Ελλάδα είναι πιο «light», λιγότερες πτήσεις και το επίπεδο των ομάδων είναι χαμηλότερο από αυτό της Ισπανίας και της Ρωσίας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος

«Σήμερα, ο κ. Δεμίρης μάς λέει ότι ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν είχε το 'ενδιαφέρον' να μάθει τους λόγους που ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, στον διάλογο που είχε με τον διοικητή της ΕΥΠ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές

Σύνταξη

Γιατί έγιναν τόσο ακριβά τα εισιτήρια του Μουντιάλ

Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία

Γεώργιος Μαζιάς

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου τον Ιούνιο

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-27.

Σύνταξη

Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού» - Τι συζήτησε με Τασούλα

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του κυβερνητικού μας προγράμματος είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Τασούλα

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version