Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θήβα: Αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ ζητούν οι γονείς της μικρής Αλεξίας

Θήβα: Αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ ζητούν οι γονείς της μικρής Αλεξίας

Το ποσό αυτό που προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα έξοδα θεραπείας

Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητούν από τον δράστη οι γονείς της μικρής Αλεξίας, που ανήμερα Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Το ποσό αυτό που προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης του παιδιού, που έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, αλλά έχει πολύ δρόμο μέχρι την πλήρη επάνοδό της.

Σημειώνεται πως η μικρή Αλεξία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Η μικρή Αλεξία δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», η 8χρονη κινεί τα άκρα της ασυναίσθητα, όμως παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείο ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυτό» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της μικρής Αλεξίας, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη ότι η Αλεξία θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια.

Για τη μοιραία ημέρα είπε: «Ημασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

Πατέρας μικρής Αλεξίας: Μακάρι να είχαμε φάει εμείς τη σφαίρα

Από την πλευρά του ο πατέρας της 8χρονης δήλωσε «Μακάρι να είχαμε φάει εμείς τη σφαίρα». «Από τη μια στιγμή στην άλλη πήγαμε να χάσουμε το παιδί μας. Η μητέρα της δευτερόλεπτα πριν είχε πάει σε αυτήν και στα άλλα παιδάκια που κάθονταν δίπλα της και ξαφνικά είδε τη μικρή να σωριάζεται στο έδαφος», συνέχισε.

Όπως είπε ο υπεύθυνος για τον σοβαρό τραυματισμό της μικρής Αλεξίας ανήμερα του Πάσχα έριχνε πάρα πολλές μπαλοθιές και μάλιστα όχι στον αέρα, αλλά σε ευθεία βολή, ενώ οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν έβγαλαν το βλήμα από το κεφαλάκι του παιδιού.

«Ζήσαμε ένα μαρτύριο. Σε κλάσματα δευτερολέπτων πήρα το αυτοκίνητο και το παιδί και τρέξαμε στο νοσοκομείο της Θήβας. Το παιδί σπαρτάραγε», είπε ο πατέρας.

«Οι γιατροί είπαν ότι έγινε θαύμα. Το παιδί είχε φύγει μέσα στο χειρουργείο και γύρισε ξανά στη ζωή. Θυμώνω πολύ με τον άνθρωπο που έκανε αυτό το κακό στο παιδί μου. Η πίστη λέει να μη θυμώνουμε, αλλά δεν μπορώ, δεν είμαι Θεός, είμαι μόνο άνθρωπος», είπε.

Πλέον και  οι δύο προσεύχονται να γίνει το καλύτερο για το παιδί τους. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου και ξεκαθαρίζουν ότι από τη στιγμή που πυροβόλησε έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον αθώο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024