Θαλαμηγός με οκτώ επιβαίνοντες προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Κιτριανής Σίφνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας 62χρονος Ελληνοαμερικανός.
Στο σημείο βρίσκεται ήδη άλλη θαλαμηγός, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τον 62χρονο στο Κέντρο Υγείας της Σίφνου, ενώ στη θαλάσσια περιοχή σπεύδουν και δύο πλωτά του Λιμενικού. Μεταξύ των επιβαινόντων υπάρχουν και δύο μέλη πλήρωμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί εισροή υδάτων στο σκάφος από την προσάραξη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).