
Πρωταθλητής στην Α2 πόλο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 7-6 του Πανιωνίου στον τελικό της Α2 στο κολυμβητήριο του Γουδή και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλητής
Επιστρέφει στην Α1 ως πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός!
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 7-6 του Πανιωνίου στον τελικό της Α2 στο κολυμβητήριο του Γουδή και επιστρέφουν πανηγυρικά στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, ολοκλήρωσαν το διάστημα παρουσίας τους στην Α2 δίχως να γνωρίσουν ήττα.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0). Το «Τριφύλλι» πραγματοποίησε τη δική του αντεπίθεση, πήρε το προβάδισμα και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος, παίρνοντας τη νίκη με 7-6 και ολοκλήρωσε 20 αγωνιστικές αήττητο.
- Premier League: Πρωταθλήτρια για 14η φορά η Άρσεναλ!
- Μισέλ Ομπάμα: «Γνωρίζω πολλούς δισεκατομμυριούχους, δεν είναι ευτυχισμένοι» είπε η εκατομμυριούχος
- «Στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν οι Χόρτον-Τάκερ και Μπιμπέροβιτς»
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα




