Επίθεση στα Εξάρχεια δέχθηκε η υποψήφια με τη ΝΔ, Κορίνα Δαμουλιάνου
Σύμφωνα με την καταγγελία της Κορίνας Δαμουλιάνου, άγνωστοι την έσπρωξαν, της έσκισαν τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε και της χτύπησαν το αυτοκίνητο.Την επίθεση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Επίθεση δέχθηκε στα Εξάρχεια η υποψήφια βουλευτής Α΄Αθηνών με τη ΝΔ, Κορίνα Δαμουλιάνου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, άγνωστοι την έσπρωξαν, της έσκισαν τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε και της χτύπησαν το αυτοκίνητο.
Το θέμα έκανε γνωστό ο, επίσης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter και στο οποίο μιλά με την Κορίνα Δαμουλιάνου.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κ.Μπογδάνος έγραψε: «Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας – που, πλέον, ασκούν το ‘ηθικό πλεονέκτημα’ και σε νεαρές κυρίες»
Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας – που, πλέον, ασκούν το «ηθικό πλεονέκτημα» και σε νεαρές κυρίες. pic.twitter.com/ZFIMVHxXFW
Άδωνις Γεωργιάδης: «Όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή»
Την επίθεση που δέχθηκε η υποψήφια με τη ΝΔ σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:
«Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών Κορίνα Δαμουλιάνου δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι “δημοκράτες” των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του… όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!»
Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών @CorDamouliano δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι «δημοκράτες» των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του…όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 3, 2019
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).