Γιατί η Αλεξανδράκη έκανε unfollow τον αγαπημένο της;
Είναι αλήθεια οι φήμες περί χωρισμού;
Μετά την σωρεία δημοσιευμάτων που ήθελαν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να χωρίζει από τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και να φορά μαύρα γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ξεκαθάρισε την κατάσταση.
«Δε θέλω να πω τίποτα που να αφορά την προσωπική μου ζωή για ένα διάστημα. Έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Είναι όλα καλά και η σχέση μου με τον Δημήτρη. Είμαστε μια χαρά.» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Υπάρχουν γενικά ζόρια που όλοι οι άνθρωποι τα περνάνε. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Όλα είναι καλά όμως. Δεν ακολουθιόμαστε εδώ και πολύ καιρό με τον Δημήτρη. Δε θέλω να πω κάτι, είναι όλα καλά. Ό,τι νεότερο είναι… Μαθαίνονται όλα»!
Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα:
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στο Άμστερνταμ
- Live η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: Πότε θα κάνει το κόμμα και με ποιους;
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Είναι τελικά η Μέριλ Στριπ ξαδέρφη της Άννα Γουίντουρ;






