Το προτελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του τσέχικου πρωταθλήματος έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Βικτόρια Πλζεν, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League να πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση απέναντι στην Καραμπάχ (2-2) και να δείχνει ότι έχει σημαντικές αδυναμίες, κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Η εικόνα της μπορεί να ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό που έδωσε με την Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 3-0, ωστόσο, ούτε η σημερινή της εμφάνιση ικανοποίησε τον Πάβελ Βρμπα. Οι Αζέροι με δύο γκολ του Εμρέλι στο 42’ και στο 52’ προηγήθηκαν με 2-0, με τους Τσέχους να εκμεταλλεύονται στο τέλος την χαλάρωση των αντιπάλων τους και να ισοφαρίζουν σε 2-2 με τους Μίχαλικ και Γιάνοσικ στο 84′ και το 85′ αντίστοιχα.

Ο τεχνικός της Πλζεν στο τελευταίο μισάωρο άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα, με τους αναπληρωματικούς να βγάζουν ενέργεια και να δείχνουν καλύτερη εικόνα. Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Πλζεν αγωνίστηκε με τους: Κόζατσικ – Ρέτσνικ, Χούμπνικ (54’ Χέιντα), Μπράμπετς, Λιμπέρσκι – Κάλβαχ (73’ Καγιάμπα), Χροσόφσκι (62’ Γιάνοσεκ) – Κόπιτς (73’ Μίχαλικ), Χόραβα (62’ Τσέρνακ), Χλούσεκ (62’ Κόβαρικ – Κρμέντσικ (62’ Σικ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Πλζεν στις 13 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα στο τσέχικο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Σίγμα Ολομουτς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης με την Καραμπάχ: