Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός στο Twitter με τη συνέντευξη Τσίπρα

Πανικός στο Twitter με τη συνέντευξη Τσίπρα

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε άγνοια για τους νεκρούς στο Μάτι εξαγρίωσε το Twitter, το οποίο αμέσως έσπευσε να σχολιάσει την προκλητική συμπεριφορά του.

Το ενδιαφέρον όχι μόνο των τηλεθεατών, αλλά και των χρηστών του Διαδικτύου συγκέντρωσε η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ΣΚΑΪ.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο έσπασε το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παραχωρώντας μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία υπήρξε εκατέρωθεν επιθετική στάση. Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με το Μάτι, τις διακοπές στο σκάφος και τον Παύλο Πολάκη.

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε άγνοια για τους νεκρούς στο Μάτι αλλά και για το γεγονός ότι η επίσκεψή του στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής μεταδιδόταν ζωντανά, εξαγρίωσε το Twitter, το οποίο αμέσως έσπευσε να σχολιάσει την προκλητική συμπεριφορά του.

«Κάποια στιγμή με ειδοποίησαν ότι η φωτιά στο Μάτι είναι ανεξέλεγκτη. Δεν με ειδοποίησαν για νεκρούς, δεν μου μίλησε κανένας για απώλειες» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας και το Twitter απάντησε…

Παράλληλα, δεν έπεισε ο Αλέξης Τσίπρας με τις απαντήσεις και εξηγήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις για σημαντικά ζητήματα, όπως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, οι υποθέσεις Πετσίτη και κότερου, τα οικονομικά της χώρας και η… αφέλεια που επικαλέστηκε για το 2015.

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι παρόλο που έκανε λόγο κάποια ολισθήματα και υπερβολές τις κυβέρνησής τους, εντούτοις δεν παραδέχτηκε ούτε απολογήθηκε για τα σοβαρά λάθη στα οποία υπέπεσε το κόμμα του κατά τη διακυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ούτε πήρε πάνω του κάποιο μερίδιο ευθύνης.

Αρκετές φορές ο κ. Τσίπρας ήταν επιθετικός απέναντι στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, αρκετός ήταν και ο κόσμος που ενοχλήθηκε με το ύφος και τον τόνο των ερωτήσεων απέναντι στον πρωθυπουργό.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024