Χονγκ Κονγκ: Η αστυνομία ανέκτησε τον έλεγχο του κοινοβουλίου
Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ ανέκτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς την Τρίτη (τοπική ώρα) τον έλεγχο του τοπικού κοινοβουλίου.
Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ ανέκτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς την Τρίτη (τοπική ώρα) τον έλεγχο του τοπικού κοινοβουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μεγάλη ομάδα διαδηλωτών που αντιτίθενται στην προσκείμενη στο Πεκίνο κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ, εισέβαλαν σήμερα, βράδυ Δευτέρας τοπική ώρα, στο κτίριο του κοινοβουλίου, αφού έσπασαν τις τζαμαρίες, σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλουν τηλεοπτικά δίκτυα.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, δεκάδες άνθρωποι, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πολλοί εκ των οποίων κρατώντας αυτοσχέδιες ασπίδες, διείσδυσαν στο Νομοθετικό Συμβούλιο (LegCo), καταφέρνοντας να μπουν έπειτα από προσπάθειες ωρών, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο i-Cable News.
Οι διαδηλωτές αποχώρησαν αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να εκτοξεύουν δακρυγόνα, πολλές ώρες μετά την είσοδό τους στο κοινοβούλιο.
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
