Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος : Στα κυανέρυθρα Κραγιόπουλος και Χρουσιέλ

Πανιώνιος : Στα κυανέρυθρα Κραγιόπουλος και Χρουσιέλ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέκτησε τον 21χρονο μέσο Μάνο Κραγιόπουλου, αλλά και τον 22χρονο Ελληνοπολωνό κεντρικό αμυντικό, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ

Μετά την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την προσθήκη δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωστοποίησε τη μεταγραφή του 21χρονου μέσου Μάνου Κραγιόπουλου, αλλά και του 22χρονου Ελληνοπολωνού κεντρικού αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ. Ο νεαρός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2022 με τους Νεοσμυρνιώτες, ενώ ο πρώην παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης ως το 2023.

Η ανακοίνωση για τον Κραγιόπουλο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάνου Κραγιόπουλου. Ο 21χρονος (19 Μαΐου 1998) παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών (μέχρι τις 30-06-2022). Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Πιερικού».

Και για τον Χρουσιέλ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Ο διεθνής Πολωνός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, γεννήθηκε στην Σάμη της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε την καριέρα του από Παναθηναϊκό Κεφαλλονιάς και στην συνέχεια μετακόμισε στον ΑΟ Διλινάτα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, ενώ έπαιξε και στην Κ20.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολίμπια Κρούντζιατζ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αναδεικνύεται νικητής και να τον εντάσσει στο δυναμικό του για τα επόμενα 4 χρόνια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024