
Ολυμπιακός : Για πάντα στο λιμάνι της καρδιάς του ο Αβραάμ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι
Ήταν δεδομένο, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο έμπειρος αμυντικός τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι.
Η επιθυμία του, λοιπόν, γίνεται πραγματικότητα, με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Δευτέρας να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 35χρονο σέντερ μπακ.
Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με την προσωπικότητά του θα βοηθήσει και στα αποδυτήρια.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως προαναφέραμε, επέστρεψε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και στο δεύτερο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 2 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών. Φέτος, βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αποτελεί μία από τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς για την οπισθοφυλακή.
Ο Aβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό! / Avraam Papadopoulos has renewed with Olympiacos FC! 🔴⚪️ #olympiacos #AvraamPapadopoulos #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/lUHvK4BOsw
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 1, 2019
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό
- Ιταλία: 43χρονος άνδρας στη Μπολόνια πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα αστυνομικού ελέγχου
- Πιερία: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία του Κορινού
- Η Μελόνι ζητά την απονομή χάριτος σε κοσμηματοπώλη που σκότωσε ληστές – «Ποιος μπορεί να τον κρίνει;», είπε
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν
