Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε κάρτα sim στα ρούχα του
Μία κάρτα sim που εντοπίστηκε στα ρούχα του serial killer της Κύπρου έβαλε σε συναγερμό την αστυνομία των φυλακών.
Μία κάρτα sim που εντοπίστηκε στα ρούχα του serial killer της Κύπρου έβαλε σε συναγερμό την αστυνομία των φυλακών.
Συγκεκριμένα, συγγενείς του serial killer της Κύπρου πήγαν το Σάββατο να τον επισκεφτούν στις Κεντρικές Φυλακές.
Στα ρούχα που μετέφεραν μαζί τους και τα οποία προορίζονταν για τον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς, που καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια, εντοπίστηκε μία κάρτα sim, σύμφωνα με το reporter.com.cy.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά τον έλεγχο, μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος εντόπισαν στην τσέπη ενός παντελονιού την κάρτα του κινητού τηλεφώνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος Ορέστης δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.
Τι ισχυρίζονται οι συγγενείς του Ορέστη
Τα δύο συγγενικά του πρόσωπα ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν ότι μέσα στην τσέπη του παντελονιού υπήρχε η κάρτα sim.
Ερευνάται εάν η συγκεκριμένη κάρτα ήταν εκείνη που χρησιμοποιούσε ο serial killer πριν από τη σύλληψη του και την οποία δεν είχαν εντοπίσει οι ανακριτές.
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη
- Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η πιο εξουθενωτική ηλικία στη ζωή του ανθρώπου
- Χρέη: Διπλή η παραγραφή οφειλών προς ΕΦΚΑ
- Πόσους επισκέπτες αντέχουν τα μουσεία;




