Η Πηνελόπη Πλάκα ποζάρει topless στην Μύκονο
Την πιο αισθησιακή εκδοχή της έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram η ηθοποιός
Η Πηνελόπη Πλάκα αποτελεί μία υπέροχη ηθοποιό αλλά και πανέμορφη γυναίκα!
Μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων η πανέμορφη ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να απολαύσει τα καλοκαιρινά μπάνια και το απέραντο γαλάζιο!
Η Πηνελόπη Πλάκα είναι λάτρης των social media και έτσι μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από τις απολαυστικές τις στιγμές στην Μύκονο, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και μία σέξι φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless σε μία ακρογιαλιά του όμορφου νησιού! Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «When the sun goes down (Όταν δύει ο ήλιος)».
Δείτε το αισθησιακό στιγμιότυπο:
- ΚΚΕ: Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό για την σιδηροδρομική τραγωδία
- Μπαρτζώκας για Μακάμπι: «Πολύ επικίνδυνη και σε καλό μομέντουμ – Δεν θα παίξει ο Μόρις»
- Τσεχία: Πυροβολισμοί σε δημαρχείο – Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης
- Ποια είναι η 30χρονη Βαλέρια Νικόφ, το κορίτσι του Σον Πεν; – Η διετής σχέσεις και οι συγκρούσεις με τους παπαράτσι
- Ανδρουλάκης: «Στις εκλογές ψηφίζουμε αν θέλουμε κυβέρνηση με πολιτική αλλαγή και λύσεις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)



