Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τον Στοχ ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε τον Στοχ ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να ανακοινώνει τον Σλοβάκο για τρία χρόνια.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον Σλοβάκο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας στους Θεσσαλονικείς έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Στοχ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ από την Σλάβια Πράγας. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το 2014 αποχώρησε από την ομάδα. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική, αλλά έμοιαζε ημιτελής. Δεν είχε προλάβει να προσφέρει όσα ήθελε, να κερδίσει τίτλους και ν’ ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε από τους φίλους της ομάδας. Λογικά στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε πάντα την πιθανότητα της επιστροφής, κάτι που φάνηκε στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε στξην πρώτη του θητεία στην ομάδα και να βοηθήσει τον Δικέφαλο να διατηρηθεί στην κορυφή και να κάνει το επόμενο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024