Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στη «φάκα» συμμορία διακίνησης ναρκωτικών με 74 κιλά κάνναβης

Στη «φάκα» συμμορία διακίνησης ναρκωτικών με 74 κιλά κάνναβης

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 53, 51 και 71 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατά περίπτωση για πλαστογραφία πιστοποιητικών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση

Τρία μέλη συμμορίας η οποία εισήγαγε στην ελληνική επικράτεια και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη που κατάσχεσαν πάνω από 74 κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 53, 51 και 71 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατά περίπτωση για πλαστογραφία πιστοποιητικών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη τους προηγήθηκαν έρευνες και συγκέντρωση πληροφοριών για την φερόμενη δράση τους. Όπως προέκυψε, ο 53χρονος φέρεται ως ηγετικό στέλεχος της συμμορίας, ενώ οι δύο συγκατηγορούμενοί του φαίνεται πως εισήγαγαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, προκειμένου να τις διακινήσουν στην χώρα μας.

Οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί εντοπίστηκαν σε περιοχή του Κιλκίς και σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν βρέθηκαν τρεις σάκοι και μία σακούλα που περιείχαν συνολικά 68 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 73 κιλών και 204 γραμμαρίων, όπως επίσης ένα μπουκάλι με χασισέλαιο, βάρους 183 γραμμαρίων.

Ακολούθησε η σύλληψη του 53χρονου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.162 γραμμαρίων, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και άδεια ικανότητας οδήγησης των βουλγαρικών αρχών, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με την εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024