
Έδειραν και λήστεψαν άστεγο στη Χαλκίδα – Δύο συλλήψεις
Οι δράστες τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
Θύμα ληστών έπεσε 48χρονος άστεγος που είχε σαν καταφύγιο τις αποθήκες του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας.
Τα ξημερώματα τον πλησίασαν δύο ζευγάρια και του επιτέθηκαν για να του πάρουν ό,τι είχε πάνω του. Τον χτύπησαν με μπουνιές και τον έσυραν στο όχημά τους και του πήραν τα 25 ευρώ που είχε στην τσέπη του, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την κάρτα με την οποία παίρνει το κοινωνικό επίδομα.
Οι δράστες τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ένα από τα δύο ζευγάρια, ηλικίας 39 ετών. Μάλιστα πάνω στη γυναίκα βρέθηκαν και τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από τον άστεγο.
Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και του άλλου ζευγαριού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»
- Στο δρόμο προς τις κάλπες με άγνωστους Χ – Η είσοδος Τσίπρα και Καρυστιανού, εν αναμονή Σαμαρά
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση





