Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε κάνουν πρεμιέρα στο φετινό Γουίμπλεντον Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Πότε κάνουν πρεμιέρα στο φετινό Γουίμπλεντον Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, δηλαδή τη Δευτέρα 1/7, ενώ ο Μάρκος Παγδατής θα παίξει την Τρίτη 2/7

Σε ρυθμούς Γουίμπλεντον κινούνται πλέον οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον Ελληνα τενίστα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης να αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ιταλό, Τόμας Φαμπιάνο, ενώ η συμπατριώτισσά μας κληρώθηκε με την Μπερνάντα Πέρα.

Εκτός από τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα του τρίτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν, οι δύο αθλητές μας έμαθαν επίσης και την ημέρα που θα αγωνιστούν.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, γεγονός που σημαίνει ότι θα παίξει την Δευτέρα (1/7), ενώ την ίδια μέρα θα αγωνιστεί επίσης και η Σάκκαρη, η οποία κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό των γυναικών.

Αντίθετα, όσοι τενίστες κληρώθηκαν στο κάτω μέρος του ταμπλό θα κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση την Τρίτη (2/7), όπως επίσης και οι τενίστριες που βρίσκονται στο πάνω μέρος του δικού τους ταμπλό.

Όσον αφορά στον Μάρκο Παγδατή, ο Κύπριος τενίστας, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Γουίμπλεντον, θα αγωνιστεί την Τρίτη με αντίπαλο τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχωρίζουν οι αγώνες Νόβακ Τζόκοβιτς – Φιλίπ Κολσάϊμπερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Γίρι Βέσελι, Σιμόνα Χάλεπ – Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Κορεντίν Μουτέτ. Από το πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζουν τα ματς Ρότζερ Φέντερερ – Λόιντ Χάρις, Ράφαελ Ναδάλ – Γιούτσι Σουγκίτα, Νικ Κύργιος – Τζόρνταν Τόμσον.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024