Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντροπή δίχως όριο: Ο Τσίπρας εξώφυλλο και στο περιοδικό της Πυροσβεστικής, λίγους μήνες μετά το Μάτι

Ντροπή δίχως όριο: Ο Τσίπρας εξώφυλλο και στο περιοδικό της Πυροσβεστικής, λίγους μήνες μετά το Μάτι

Εξώφυλλο στο περιοδικό της Πυροσβεστικής έγινε ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που εξόργισε τους χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο.

Εξώφυλλο στο περιοδικό της Πυροσβεστικής έγινε ο Αλέξης Τσίπρας, γεγονός που εξόργισε τους χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αποφάσισαν να κάνουν εξώφυλλο στο διμηνιαίο περιοδικό τους (για τον μήνα Μάρτιο-Απρίλιο) τον πρωθυπουργό.

Αλλωστε οι πρόσφατες προσλήψεις 932 ατόμων στην Πυροσβεστική φαίνεται πως είναι μία καλή αφορμή ώστε η υπηρεσία να προτιμήσει τον Τσίπρα στην πρώτη σελίδα. Και βεβαίως έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, και βεβαίως γιατί να πει όχι ο πρωθυπουργός σε μια τέτοια… τιμή.

Ξέχασαν όμως πως επί ΣΥΡΙΖΑ, 102 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο Μάτι, πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ σημειώθηκαν ανυπολόγιστες και τεράστιες καταστροφές.

Ξέχασαν επίσης πως ένα από τους λόγους της τραγικής και βαθιάς αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ήταν το Μάτι, καθώς απέτυχε να προστατέψει 102 ανθρώπινες ζωές και να κρατήσει ασφαλείς του πολίτες απέναντι σε ένα είδος διακινδύνευσης που δύσκολα θα μπορούσε να οριστεί ως πρωτόγνωρη για μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Ξέχασαν οι υπεύθυνοι της έκδοσης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι η Πυροσβεστική, καθώς και όλος ο κρατικός μηχανισμός ήταν διαλυμένος εκείνη την τραγική ημέρα για την Ελλάδα.

Ξέχασαν ότι η Πυροσβεστική εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση και μόνο προεκλογικά αποφάσισε το Μαξίμου να κάνει προσλήψεις και να στελεχώσει το Σώμα.

Ξέχασαν επίσης ότι μόλις πριν από λίγο καιρό η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας ResqueEU, και μετά την κατακραυγή τελικά αποδέχθηκε τη συμμετοχή της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές του είχαν καταψηφίσει την πρόταση για ευρωπαϊκό μηχανισμό που προσφέρει στην Ελλάδα βοήθεια με εναέρια μέσα κι όχι μόνο σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελά έχοντας στον πλευρό του την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα και αξιωματικούς του Σώματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν οργή.

Κι αυτό γιατί σίγουρα θα ήθελαν να θυμίσουν στον πρωθυπουργό τον λόγο που όχι μόνο δεν αξίζει να είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού της πυροσβεστικής, αλλά θα έπρεπε να είναι στην τελευταία σελίδα.

https://twitter.com/M46yxtcrKbj9hSf/status/1144590268299169792

Γιατί ένα χρόνο περίπου πριν, όταν το Μάτι καιγόταν ο πρωθυπουργός συμμετείχε στην… βαλκανική φιέστα στο Μόσταρ και έφυγε πολύ αργότερα για να έρθει να στήσει το άθλιο σόου στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Και είναι απορίας άξιο ποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να βγάλουν το περιοδικό του διμήνου Μάρτιος – Απρίλιος μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και περίπου ένα χρόνο πριν από το έγκλημα στο Μάτι.

Επίσης, κάτω από το tweet της Πυροσβεστικής με την σχετική φωτογραφία δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν ότι οι αρμόδιοι του Σώματος εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο εξώφυλλο.

https://twitter.com/Free_Venezuela1/status/1144573606883667973

https://twitter.com/M46yxtcrKbj9hSf/status/1144595670889897990

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024