Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνιες 2019: Ο Κοζανίτης που έσπασε τα κοντέρ με 19.253 μόρια χωρίς φροντιστήριο

Πανελλήνιες 2019: Ο Κοζανίτης που έσπασε τα κοντέρ με 19.253 μόρια χωρίς φροντιστήριο

Παιδί οικογένειας με 5 παιδιά!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν έλειψαν οι αριστούχοι από τις Πανελλήνιες 2019, παρ΄όλο που τα θέματα σε Φυσική, Χημεία και Βιολογία ήταν πολύ απαιτητικά.

Οι κόποι των αριστούχων δεν πήγανε χαμένοι μιας και σήμερα δικαιώθηκαν και πλέον μπορούν να ονειρεύονται το μέλλον τους.

Ωστόσο ένας μαθητής από την Κοζάνη έκανε την διαφορά.

Ο λόγος για τον Δημητρη Βόγδου, ο οποίος κατόρθωσε να βγάλει 19.253 μόρια, χωρίς να πάει καθόλου φροντιστήριο.

Κι όμως ο  Δημήτρης Βόγδου, από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, φαίνεται πως είναι ο κορυφαίους από όλους τους υποψήφιους των τεσσάρων Λυκείων της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kozanimedia ο διευθυντής του 4ου ΓΕΛ, Μπάμπης Γιαννακόπουλος, συγκέντρωσε 19.253 μόρια κι έτσι έχει την δυνατότητα  να εισαχθεί, φυσικά, στη σχολή της επιλογής του.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια), με καταγωγή από τον Κρόκο, ο Δημήτρης έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καν να κάνει μαθήματα σε κάποιο ομαδικό ή ιδιαίτερο φροντιστήριο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος μάλιστα το συστατικό της επιτυχία του ήταν πως έβλεπε τα πράγματα πάντα με αισιοδοξία.

«Η πορεία προς τις πανελλαδικές περιβάλλεται από έναν μύθο, έτσι; Η ατελείωτη κούραση, το διάβασμα, να ξεχάσεις οτι ζεις και όλα τα συναφή. Θαρρώ πως είναι επιλογή μας ενίοτε πως θα διαχειριστούμε την κάθε πρόκληση. Και οι Πανελλήνιες είναι μέχρις στιγμής η μεγαλύτερη. Το θέμα είναι πώς θα την αντιμετωπίσεις. Με χαρά και αισιοδοξία ή με απόλυτη απελπισία. Ειλικρινά δεν υπήρξα απόλυτα αισιόδοξος. Τα «δεν περνάω ούτε με αίτηση» έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια αγαπούσα τα μαθήματα και ας αγανάκτησα άπειρες φορές. Προς τον Γενάρη κατάλαβα ότι είναι ευχάριστη (μάλλον μπορείς εσύ να την κάνεις ευχάριστη) εμπειρία. Υπάρχουν άλλα τόσα άτομα που περνούν το ίδιο και κλαίτε μαζί. Χωρίς λίγο κλάψιμο (και κάψιμο) δεν βγαίνει η χρονιά», ανέφερε ο Κοζανίτης που έκανε το αδύνατο δυνατό.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024