
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μετά την Μεσσηνία, στο Μονακό
Χαλαρές και καλοκαιρινές στιγμές για τον άσσο των γηπέδων
Αξέχαστες φαίνεται ότι έμειναν στον Κριστιάνο Ρονάλντο οι διακοπές του στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και αυτός είναι ο λόγος που ο πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε «να ψηφίσει» και φέτος τη χώρα μας.
Αυτή είναι και η δεύτερη σερί χρονιά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένεια του προτίμησαν τη Μεσσηνία για καλοκαιρινές διακοπές.
Υπενθυμίζεται πως πέρσι η Γιουβέντους απέσπασε την υπογραφή του στη χώρα μας, αφού ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας να έρθει μέχρι τη Μεσσηνία για να υπογράψει τα συμβόλαια μαζί του.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία με την σύντροφό Georgina Rodriguez και τα παιδιά του λίγο πριν την αναχώρηση για τη Μεσσηνία.
Οι καλοκαιρινές διακοπές του όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Ο άσσος των γηπέδων βρίσκεται στο Μονακό, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές στην θάλασσα.
- Με το βλέμμα στη Σελήνη, ο Μασκ εκτοξεύει το αναβαθμισμένο Starship V3
- Ο αθλητικός νόμος, οι κανονισμοί που γίνονται «λάστιχο» και ο κοινός παρανομαστής της ΑΕΚ
- Ολοκληρώθηκε έργο οδικής ασφάλειας στην Κομοτηνή
- Το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα απειλεί τις σχέσεις Αθήνας – Κιέβου;
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΚΑΕ για τη μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο γήπεδο
- Παν. Δουδωνής: Στη Βουλή η έκκληση για την αποτροπή των μαζικών σφαγών στη Λέσβο


