Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χτυπάει την πόρτα των Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Χτυπάει την πόρτα των Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Δήλωσε και επίσημα τη συμμετοχή του στο Summer League του Λας Βέγκας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς με τους οποίους μεγαλουργεί ο αδερφός του, Γιάννης

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δείχνει αποφασισμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διεκδικήσει κι εκείνος το… όνειρο του ΝΒΑ. Ο Ελληνας φόργουορντ ο οποίος είναι τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, μια και έχει λήξει το συμβόλαιό του θα λάβει μέρος στο Summer League των Μιλγουόκι Μπακς.

Θέλει να πείσει το τεχνικό τιμ των «ελαφιών» ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας δίπλα στον αδερφό του και είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει αρκετά για να το καταφέρει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Hoopshype», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή και μαζί του βρίσκονται ακόμη ο Τζοκ Λαντέιλ της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και ο σουτέρ Φλέτσερ Μαγκί, που απασχόλησε μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό. Αυτόματα αυτή η εξέλιξη κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια του Αργύρη Πεδουλάκη να τον πείσει ότι αξίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Θανάσης είχε παράπονα από τον τρόπο και τον χρόνο χρησιμοποίησής του από τον Ρικ Πιτίνο και είχε ουσιαστικά πάρει την απόφασή του εδώ και καιρό. Θα κάνει όμως μια συζήτηση με τον Πεδουλάκη εφόσον δεν τα καταφέρει στο Summer League του Λας Βέγκας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του Λας Βέγκας για λογαριασμό των Ελαφιών:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024