Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κ. Ζαχαριάδης στο One Channel: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις ακόμα και για τη μεγάλη ανατροπή

Κ. Ζαχαριάδης στο One Channel: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις ακόμα και για τη μεγάλη ανατροπή

«Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία σφυρηλατήθηκε μέσα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» είπε, μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή One Report ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης

«Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία σφυρηλατήθηκε μέσα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» είπε, μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή One Report ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης διευκρίνισε πως οι εκλογές γίνονται την 7η Ιουλίου, αφού «δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μπορεί μια κυβέρνηση ενός δημοκρατικού χώρου να λειτουργήσει έξω από τη λαϊκή νομιμοποίηση και τη λαϊκή υποστήριξη;» διερωτήθηκε.

«Ούτε ένα λεπτό δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη λαϊκή υποστήριξη» κατέληξε αναφερόμενος στη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Χαρακτήρισε, δε, τις εθνικές εκλογές «μια διαφορετική μάχη από τις ευρωεκλογές», αφού «στις 7 έχουμε εκλογές και στις 8 έχουμε νέο πρωθυπουργό, νέο πρόγραμμα για τη χώρα» για να καταλήξει πως «εμείς απαντάμε Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως «υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις ακόμα και να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή» ωστόσο κατέστησε σαφές πως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Exxon Mobil για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης, υπογράμμισε πως «η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα και βγαίνοντας από την κρίση μπορεί να αισιοδοξεί ότι τα επόμενα χρόνια θα πάει καλύτερα».

Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε πως «η υπογραφή της Exxon Mobil δείχνει ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος σταθερό, φιλικό προς τις επενδύσεις και λειτουργεί όχι στο όνομα εξυπηρέτησης συμφερόντων αλλά στο όνομα της εξυπηρέτησης της χώρας και των πολιτών που ζουν σε αυτή».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024