Το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να σώζει την τελευταία στιγμή ένα κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη έχει γίνει viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Διαδικτύου να εξαιρούν την «ηρωική» του πράξη.
Το μικρό κορίτσι γλίτωσε από την πτώση χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.
Τα γεγονότα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στη συνοικία Φατίχ στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όμως οι εικόνες μεταδόθηκαν αυτή την εβδομάδα από το πρακτορείο Dogan.
Την ώρα που περπατούσε στον δρόμο ο Φαουάζι Ζαμπάατ, ένας 17χρονος Αλγερινός, είδε την Ντόχα Μοχάμεντ, ένα κορίτσι δύο ετών από τη Συρία να παίζει χωρίς επίβλεψη στο παράθυρο ενός διαμερίσματος.
Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και στη συνέχεια να κάθεται κάτω από το παράθυρο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κορίτσι πέφτει στο κενό, όμως την πιάνει ο φύλακας άγγελός της προτού χτυπήσει στο έδαφος.
Το βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό σύστημα παρακολούθησης, αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν αμέσως viral.
«Περπατούσα στον δρόμο όταν είδα ένα μικρό κορίτσι στο παράθυρο. Έπεσε και, χάρη στον Θεό, την έπιασα προτού χτυπήσει στο έδαφος», διηγήθηκε ο νεαρός.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.