
Εγκρίθηκε η τρίτη δόση για το επίδομα παιδιού – Πότε θα καταβληθεί
Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 200.800.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 200.800.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.
Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, η δόση είναι προγραμματισμένη για τέλος Ιούλη (25 με 27) και βεβαίως, με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δικαιούχοι υπέστησαν αλλαγή κλίμακας (π.χ. μείωση στο οικογενειακό εισόδημα στη φετινή δήλωση), θα γίνει συμψηφισμός ή αναδρομική καταβολή, σε επόμενη δόση.
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε










