CEV Cup: Με την Μόντενα ο Ολυμπιακός, βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ
Την ιταλική Μοντένα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των «32» του CEV Cup, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση. Με την ουκρανική Barkom-Kazhany LVIV ο ΠΑΟΚ.
Την ιταλική Μοντένα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των «32» του CEV Cup, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λουξεμβούργο.
Η κληρωτίδα δεν έκανε το… χατίρι στους «ερυθρόλευκους», καθώς φέρνει στον δρόμο τους μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Barkom-Kazhany LVIV από την Ουκρανία και έχει σαφώς πιο εύκολο έργο.
Τα πρώτα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων θα γίνουν στις 10-12 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί 17-19 του ίδιου μήνα.
Στα πρώτα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος και ο ΠΑΟΚ φιλοξενούμενος.

- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στην ενδέκατη θέση της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα
- Πότε είναι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία
- Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ο Τζόλης κράτησε ζωντανούς τους Βέλγους για πρόκριση! (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Γουλβς – Άρσεναλ 2-2: Γκέλα στο 90+4′ για τους Κανονιέρηδες
- Μίλαν – Κόμο 1-1: Ισοπαλία στο Σαν Σίρο και στο -7 από την κορυφή οι Ροσονέρι
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν 0-2: Το μοιραίο τρίλεπτο (60′- 63′), κόστισε την ήττα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442