Σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ήδη από προχθές αργά το απόγευμα!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένιωσε μεγάλη δυσφορία και εξάντληση κατά τα γυρίσματα της εκπομπής του.

«Δεν ήθελα με τίποτα να ακυρωθεί το γύρισμα γιατί ήταν τόσοι καλεσμένοι και το κοινό… Αισθανόμουν ότι είχα την υποχρέωση να τελειώσει το γύρισμα.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ζαλίστηκα, λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα την μύτη μου πριν πάω στο στούντιο. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Ξεκίνησα το γύρισμα, ώσπου με ειδοποιούν ότι είμαι γεμάτος αίματα…» συμπληρώνει.

«Μόλις τέλειωσα το γύρισμα, μου έλεγαν όλοι να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα, ήθελα να πάω σπίτι να κοιμηθώ. Αν πήγαινα δεν θα ξυπνούσα… Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα έμφραγμα…» αποκαλύπτει ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής αρχικά δήλωσε ότι  είναι πολύ καλύτερα και ότι θα παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο καθώς χρήζει ξεκούρασης, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Ο παρουσιαστής περιμένει τις εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα του χορηγήσουν συγκεκριμένη θεραπεία. Σαν να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, ο Νίκος Κοκλώνης διαπίστωσε στο νοσοκομείο, μετά την πτώση που είχε, πως έσπασε τη μύτη του και θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να τη διορθώσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο