
Μ. Ξενογιαννακοπούλου One Channel: Νέα μάχη οι εκλογές της 7ης Ιουλίου
Καλεσμένη στην εκπομπή One Direct βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όπου και τοποθετήθηκε γύρω από το πολιτικό σκηνικό, έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν από τις κάλπες των κρίσιμων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου
Καλεσμένη στην εκπομπή One Direct βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όπου και τοποθετήθηκε γύρω από το πολιτικό σκηνικό, έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν από τις κάλπες των κρίσιμων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Συζητώντας με τους Γ. Παπαχρήστο και Τζ. Μοσχολιού, η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι σε αυτή τη φάση, στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ωριμάσει το ευρύτερο προοδευτικό άνοιγμα, σημειώνοντας ότι από το 2012 και μετά η βάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι και από το ΠΑΣΟΚ, πράγμα που θα αποτυπωθεί καλύτερα στις βουλευτικές εκλογές. «Οι ευρωεκλογές συνέπεσαν μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες παραδοσιακά λειτουργούν με έναν κατακερματισμό δυνάμεων.
Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών, είναι καθαρό και προγραμματικό. Πρόκειται για μία νέα μάχη», δήλωσε σχετικά η κ. Ξενογιαννακοπούλου. Απαντώντας στο κατά πόσο έχει γίνει η απαραίτητη αυτοκριτική στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και πως αξιολογεί την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, η κ. Ξενογιαννακοπούλου, δήλωσε πως ήταν μια συνεργασία που πραγματοποιήθηκε με έντιμο τρόπο και που έφτασε στα όρια της με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Προσωπικά αισθάνομαι μία πολιτική δικαίωση που βρίσκομαι σε αυτή την κυβέρνηση, διότι σε αυτή την κυβέρνηση αναιρέθηκε το δεύτερο μνημόνιο για το οποίο εγώ παραιτήθηκα», επεσήμανε η ίδια.
Πηγή: onetv.gr
- Ισραηλινός δεσμοφύλακας φέρεται να πυροβόλησε τον Μαρουάν Μπαργκούτι στο πόδι και τον άφησε να αιμορραγεί
- Η σημασία της επανεκλογής Φάρατζ
- Ισπανία: Αναγνωρίστηκαν τα θύματα της πυρκαγιάς – Οι 12 είναι ξένοι και ο ένας Ισπανός
- Διαστημικός Σταθμός: Διαστημόπλοιο Soyuz μετέφερε αμερικανικό και ρωσικό πλήρωμα
- Ανατροπή σκάφους ανάμεσα σε Σαν Φρανσίσκο και Αλκατράζ – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
- Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι επεκτείνει την «προληπτική προσαγωγή» και σε ανηλίκους


