
Θρίλερ στην Κεφαλονιά με δύο πτώματα μέσα σε λίγες ώρες
Ενας άντρας και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του νησιού του Ιονίου
Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κεφαλονιά, καθώς ένας άντρας και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του νησιού του Ιονίου.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, άντρες του Λιμεναρχείου της Κεφαλονιάς εντόπισαν έξω από το λιμάνι του Πόρου το πτώμα ενός άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.
Το σκάφος του Λιμεναρχείου έσπευσε άμεσα για να ανασύρει το πτώμα από τη θάλασσα και να το μεταφέρει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία και νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν στην Πάτρα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Μερικές ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης, είχε εντοπιστεί το πτώμα γυναίκας, περίπου 60 ετών περίπου, κι αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια.
Το πτώμα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
- Στο μικροσκόπιο του ΣτΕ η λειτουργία των Airbnb στην Πλάκα
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό – Δύσκολα ο Σλούκας
- Οι μέδουσες «επέστρεψαν» στις ελληνικές ακτές – Πού εμφανίστηκαν, ποια είναι τα σενάρια δράσης
- Ζελένσκι: Οι επιθέσεις σε βάθος εντός της Ρωσίας δίνουν τη δυνατότητα για διαπραγματεύσεις επί ίσοις όροις
- Για άλλη μια χρονιά στη Μύκονο ο Μάικλ Τζόρνταν με το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ
- Ρούμπιο: Είχαμε επίγνωση των συνεπειών του πολέμου στο Ιράν – Είναι χειρότερο να έχει πυρηνικά


