Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο κάλεσμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για debate

Νέο κάλεσμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για debate

«Κ. Μητσοτάκη στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές», έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας

Επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας σε διεξαγωγή debate με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός καλεί εκ νέου μέσω Twitter τον κ. Μητσοτάκη σε τηλεμαχία των δύο τους, χωρίς τα άλλα κόμματα.

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βουλή στις 8 Μαΐου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι θα γίνουν όσα debate επιθυμεί ο πρωθυπουργός αφού προκηρυχθούν εκλογές και κλείσει η Βουλή.

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας; Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας», γράφει στο Twitter o Aλέξης Τσίπρας.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024