Η Τζένη Θεωνά βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς κρατά στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι

Πριν από περίπου δύο μήνες έφερε στον κόσμο τον μικρό της πρίγκιπα, καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Η γνωστή ηθοποιός είναι υποστηρίκτρια του θηλασμού και η ίδια συνεχίζει να θηλάζει τον γιο της.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια για τις μανούλες που επιλέγουν για οποιοδήποτε λόγο να μην θηλάζουν και έτσι αποφάσισε να πάρει θέση επί του θέματος.

Με ανάρτηση Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίας φωτογραφίας όπου φαίνεται να θηλάζει το αγγελούδι της, αποφάσισε να βάλει τέλος στα αρνητικά σχόλια η λαμπερή ηθοποιός.

Η Τζένη Θεωνά έγραψε χαρακτηριστικά: «Θηλάζω γιατί για εμένα και το μωρό μου λειτουργεί. Αντιπαθώ όμως τους ανθρώπους που κατηγορούν τις γυναίκες που δεν θηλάζουν.»

«Θαυμάζω όλες τις μητέρες που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Υποκλίνομαι μπροστά σε εκείνες που το κάνουν χωρίς βοήθεια. Το μόνο συστατικό που πρέπει να έχει οπωσδήποτε το γάλο είναι η αγάπη! Τα υπόλοιπα περισσότερα ή λιγότερα, αναπληρώνονται.»

Δείτε το στιγμιότυπο: