Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φυλακές Κορυδαλλού: «Καμπανάκι» κινδύνου από τους εξωτερικούς φρουρούς

Φυλακές Κορυδαλλού: «Καμπανάκι» κινδύνου από τους εξωτερικούς φρουρούς

«Η υπηρεσία και η πολιτική ηγεσία, αν θέλουν, μπορούν να επιβάλουν τάξη στις φυλακές» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Report, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών, Γιώργος Κώστικας, μετά τις άγριες συμπλοκές που ξέσπασαν το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού

«Η υπηρεσία και η πολιτική ηγεσία, αν θέλουν, μπορούν να επιβάλουν τάξη στις φυλακές» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Report, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών, Γιώργος Κώστικας, μετά τις άγριες συμπλοκές που ξέσπασαν το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως είπε, αμέσως μόλις ξέσπασαν τα επεισόδια, η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνόμων Ενεργειών μαζί με τα ΜΑΤ και δύο ομάδες ΟΠΚΕ μπήκαν μέσα στις φυλακές με εντολή του Διευθυντή για να καταστείλουν τα επεισόδια.

Ερωτώμενος για την συχνότητα παρόμοιων περιστατικών το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κωστίκας τα απέδωσε στην εγκληματικότητα που εξελίσσεται και τόνισε πως η Υπηρεσία ανέκαθεν προσπαθεί να προσαρμοστεί με αργό ρυθμό γιατί πρέπει να ακολουθήσει τυπικές διατάξεις, όπως είναι ο νόμος, και προμήθειες υλικού που πολλές φορές καθυστερούν.

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για «λειψανδρία στο προσωπικό, έλλειψη κονδυλίων, συμφόρηση στις φυλακές του Κορυδαλλού γιατί δεν υπάρχει άλλη φυλακή στην Αττική, χρόνια δηλαδή προβλήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024