Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύγκρουση μαχητικών Eurofighter στη Γερμανία

Σύγκρουση μαχητικών Eurofighter στη Γερμανία

Τα δύο αεροσκάφη κατέπεσαν σε απομονωμένη περιοχή της Βόρειας Γερμανίας. Πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστές

Σύγκρουση στον αέρα μεταξύ δύο μαχητικών αεροσκαφών σημειώθηκε νωρίτερα στη βόρεια Γερμανία. όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για δύο αεροσκάφη τύπου Eurofighter τα οποία κατέπεσαν σε απομονωμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τρίτο πιλότο οι χειριστές χρησιμοποίησαν το σύστημα εκτίναξης και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το γερμανικό υπουργείο Άμυνας ο ένας από τους δυο έχει εντοπιστεί σώος.

Σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή Malchow. Οι πρώτες εικόνες από την περιοχή δείχνουν καπνούς από το σημείο που συνετρίβησαν τα μαχητικά.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από την σύγκρουση των δυο μαχητικών ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και κάποιος είπε ότι ένα φτερό αποκόπηκε πρώτα από το ένα αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, ο πιλότος εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός δέντρου «σε καλή κατάσταση». Οι έρευνες για τον δεύτερο πιλότο συνεχίζονται, όπως και η επιχείρηση κατάσβεσης των εστιών πυρκαγιάς στα σημεία όπου έπεσαν φλεγόμενα τμήματα των δύο μαχητικών.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024