Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών η νεαρή διεθνής κεντρική, Άννα Καλαντάτζε.
Οι πράσινοι ανακοίνωσαν κι επίσημα την αποκτηση της, με την νεαρή να υπογράφει με το τριφύλλι για τον επόμενο χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 22χρονη κεντρική Άννα Καλαντάτζε (1.83μ.) με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την σεζόν 2019-20.
Γεννημένη στις 13 Αυγούστου 1997 , ξεκίνησε την καριέρα της στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης το 2010 και έμεινε για περίπου επτά χρόνια, ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανναξιακού.
Το 2018 βρέθηκε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των κορασίδων, νεανίδων και των γυναικών».
Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, η Καλαντάτζε τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό που γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Κυριάκος Καμπερίδης και γνωρίζω ήδη κάποιες από τις συμπαίκτριες μου.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και ελπίζω φέτος να έχουμε μια καλή σεζόν και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου