Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πικραμμένος: Κάθε κυβέρνηση ήθελε «κοντά» της τη Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ξέφυγε...

Πικραμμένος: Κάθε κυβέρνηση ήθελε «κοντά» της τη Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ξέφυγε…

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο  κ. Πικραμμένος σημείωσε πως το κύρος της Δικαιοσύνης έχει κλονιστεί λόγω της υπόθεσης Novartis

Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα επιθυμούσαν να έχουν «κοντά τους» την Δικαιοσύνη, πιο φιλικά διακείμενη, όμως στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση ξέφυγε, δήλωσε πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ  Παναγιώτης Πικραμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο  κ. Πικραμμένος σημείωσε πως το κύρος της Δικαιοσύνης έχει κλονιστεί λόγω της υπόθεσης Novartis, υπογραμμίζοντας πως η ανεξαρτησία των δικαστικών προστατεύεται πλήρως από το Σύνταγμα.

Ξεκαθάρισε όμως πως η υπόθεση πρέπει να αντιμετωπιστεί ψύχραιμα και θεσμικά, ακριβώς λόγω της σοβαρότητάς του για την χώρα.

Δεν βλέπω το θέμα ρεβανσιστικά

Τόνισε πως δεν βλέπει το θέμα «ρεβανσιστικά» επειδή βρέθηκε στα 10 πολιτικά πρόσωπα που ερευνήθηκαν προτού οι Αρχές παραδεχτούν πως δεν υπήρχε τίποτα σε βάρος του. «Αλλά θα ήθελα να μάθω την αλήθεια και θα το επιδιώξω», είπε.

Ερωτηθείς για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ. Πικραμμένος εκτίμησε πως όσο ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν κινδυνεύει στο εσωτερικό της Τουρκίας, ο κίνδυνος για Ελλάδα είναι μειωμένος.

Αποκάλυψε δε πως όταν ο ίδιος ανέλαβε υπηρεσιακά την πρωθυπουργία έλαβε επιστολή από τον κ. Ερντογάν που τον διαβεβαίωνε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να προκαλέσει αν δεν προκληθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του One Channel:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024