Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ιστορίες ζωής του Αντώνη Νικοπολίδη στο One Channel

Οι ιστορίες ζωής του Αντώνη Νικοπολίδη στο One Channel

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, το ποδόσφαιρο, την πολιτική, καθώς και την οικογένειά του μίλησε, μέσω της εκπομπής One Talk Weekend, ο Αντώνης Νικοπολίδης

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, το ποδόσφαιρο, την πολιτική, καθώς και την οικογένειά του μίλησε, μέσω της εκπομπής One Talk Weekend, ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Σε μια εκ βάθους εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα, ο δημοφιλής πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, καθώς και δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, τα είπε… έξω από τα δόντια, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Θυσίασα τα πάντα. Πέρασα δύσκολα και πάλεψα με τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, τονίζοντας ωστόσο πως «ήξερα μέσα μου πως είμαι ικανός και πως, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, θα αποδείξω σε όλους ότι θα πετύχω». Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτήρισε το επάγγελμα δύσκολο αυτή τη στιγμή, καθώς οι ομάδες επενδύουν σε ξένους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα το Ελληνόπουλο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ενώ μεταξύ άλλων έδωσε συμβουλή στους γονείς των οποίων τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό να «μην τα μανατζάρουν αλλά να τα καθοδηγούν».

Κληθείς να απαντήσει πώς είναι σήμερα η ζωή του, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζουν τα παιδιά του και η γυναίκα του αποκαλύπτοντας τα «μυστικά» της καθημερινότητάς του, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο έργο που επιτελεί στον Δήμο Πειραιά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

«Τον Γιάννη Μώραλη τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο και πιστεύω ότι δικαιώνομαι συνέχεια, γιατί είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος που κάνει σοβαρή δουλειά» είπε, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη του πειραϊκού λαού. Κληθείς να σχολιάσει δε τι είναι αυτό που λείπει σήμερα από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε πως η απουσία ενός πραγματικού ηγέτη είναι εμφανής, προσθέτοντας πως «πρέπει να αξιολογήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιον που δεν έχει παράξει ακόμη έργο» από τη θέση του πρωθυπουργού.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024