Μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ κατέληξε στην Φαμαλικάο
Δανεικός για έναν χρόνο θα αγωνιστεί στην Φαμιλικάο ο Φάμπιο Μαρτίνς ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα και η περίπτωση του είχε απασχολήσει την ΑΕΚ
Στην πορτογαλική Φαμαλικάο θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Φάμπιο Μαρτίνς ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.
Ο 25χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει να παίζει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με την νέα του ομάδα να είναι νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία.
Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή γίνεται με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μπράγκα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 11 ματς με την ομάδα στην οποία ανήκει χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.
- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας
- Μουντιάλ 2026: Η Times Square «πλημμύρισε» από τους οπαδούς της Αργεντινής ενόψει τελικού (vids)
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»



