Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκουαδόρ – Χιλή 1-2

Εκουαδόρ – Χιλή 1-2

Με τον Αλέξις Σάντσες να κάνει άλλο ένα πολύ καλό ματς, η Χιλή επικράτησε με 2-1 του Εκουαδόρ και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Copa America

Άλλη μια πειστική εμφάνιση από τη Χιλή που δικαιολογεί το γεγονός πως είναι η κάτοχος των δύο προηγούμενων Copa America.  Αποτελεσματικοί και κυνικοί οι παίκτες του Ρεϊνάλδο Ρουέδα πέρασαν και το εμπόδιο του Εκουαδόρ και έγιναν η δεύτερη ομάδα (μετά την Κολομβία) που φτάνει τις δύο νίκες και εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλό της.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Χιλιανούς με τον Φουενσαλίδα στο 8’ να σκοράρει με δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των τυπικά γηπεδούχων. Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον Ένερ Βαλέσνια που στάθηκε ψύχραιμος από τα 11 βήματα προ του Αρίας και ισοφάρισε σε 1-1 στο 26’.

Στο δεύτερο μέρος καθάρισε ο Σάντσες με μια γκολάρα που πέτυχε στο 51’ για το 2-1 της Χιλής με τον Πουλγκάρ α μην μπορεί να νικήσει τον Ντομίνγκες και να κάνει τρία τα γκολ της ομάδας του στο 65’.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του ματς, με τους Χιλιανούς από το σημείο αυτό και μετά να «κλειδώνουν» την αναμέτρηση και να παίρνουν τη νίκη, σε μια μάχη με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο, μιας και ο διαιτητής αναγκάστηκε να δείξει 9 κίτρινες κάρτες στους παίκτες των δύο ομάδων και να αποβάλει τον Ασιλιέρ στο 90’ για αγκωνιά στον Βιδάλ.

Πλέον το Εκουαδόρ θα τα δώσει όλα στο ντέρμπι της 3ης θέσης κόντρα στην Ιαπωνία για να έχει ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης.

https://youtu.be/EISU7s2Q9Vg?t=1

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024