Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ.Κουμουτσάκος: Η Άγκυρα οφείλει να σταματήσει τα «παιχνίδια» διαρκούς έντασης στην περιοχή

Γ.Κουμουτσάκος: Η Άγκυρα οφείλει να σταματήσει τα «παιχνίδια» διαρκούς έντασης στην περιοχή

«Τα περί δήθεν αθέτησης των προβλεπομένων στη Συνθήκη της Λωζάννης είναι παντελώς ανυπόστατα και αυθαίρετα. Άλλωστε εκείνοι που την αμφισβητούν διαρκώς δεν έχουν καμία αξιοπιστία όταν αναφέρονται σε αυτήν. Η Άγκυρα οφείλει να σταματήσει τα "παιχνίδια" διαρκούς έντασης στην περιοχή» τονίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος της ΝΔ

«Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους προστάτες» απάντησε σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την προκλητική δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

«Ζουν και προοδεύουν σε συνθήκες ισονομίας και ισοπολιτείας που διασφαλίζει η Ελληνική Δημοκρατία. Η οποία και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες, κάτι που δυστυχώς παραμένει ζητούμενο στην Τουρκία.»

» Τα περί δήθεν αθέτησης των προβλεπομένων στη Συνθήκη της Λωζάννης είναι παντελώς ανυπόστατα και αυθαίρετα. Άλλωστε εκείνοι που την αμφισβητούν διαρκώς δεν έχουν καμία αξιοπιστία όταν αναφέρονται σε αυτήν. »

» Η Άγκυρα οφείλει να σταματήσει τα «παιχνίδια» διαρκούς έντασης στην περιοχή. Δεν οδηγούν πουθενά και στο τέλος θα βλάψουν την ίδια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024