Καλεσμένη στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βάνα Μπάρμπα, παραχωρώντας μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Γιαννακίδη.

Μιλώντας για τους λόγους που την ώθησαν να κατέβει υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ένας από τους λόγους που την έκαναν να θέλει να συμπράξει είναι το γεγονός ότι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είναι γυναίκα και οι γυναίκες πρέπει να είναι ενωμένες. Η ίδια τοποθετήθηκε και γύρω από την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου και χαρακτηρίζοντας τον ψυχή του κόμματος, δήλωσε πως δεν υπάρχει ουσιαστική απομάκρυνση από το ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως είναι λογικό η Φ. Γεννηματά ως γυναίκα να έχει κουραστεί από μεγάλες, ανδρικές προσωπικότητες υποστηρίζοντας πως ως πρόεδρος θα έπρεπε να είναι ελεύθερη να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει. «Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή της χώρας παίζουν πολύ μικρό ρόλο», σημείωσε η κ. Μπάρμπα, ενώ αναφερόμενη στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως πρόκειται για μία γυναίκα που ξέρει να παίρνει ρίσκα.

Στη συζήτηση της με τον Κ. Γιαννακίδη, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε μεταξύ άλλων για την Μελίνα Μερκούρη, αλλά και για το ότι πρέπει να επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου και τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής σε αυτές, η κ. Μπάρμπα δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ αξίζει και ο κόσμος πρέπει να του δώσει μια ευκαιρία, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει διψήφιο ποσοστό στο κόμμα και να εμπιστευτεί τις γυναίκες.

Πηγή: onetv.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας