Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Α. Διαμαντοπούλου στο One Channel: Ισχυρή κυβέρνηση για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα

Α. Διαμαντοπούλου στο One Channel: Ισχυρή κυβέρνηση για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Citizen One και τον Κώστα Γιαννακίδη η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Citizen One και τον Κώστα Γιαννακίδη η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου εξήγησε τους λόγους που την κράτησαν μακριά από την πολιτική τα τελευταία επτά χρόνια, λέγοντας πως «εκανα μια επιλογή μετά την κρίση. Στην πολιτική πρέπει να έχεις ενσυναίσθηση. Πρέπει να γνωρίζεις πότε να μένεις και πότε να φεύγεις. Καθώς και αν πρέπει να επιστρέψεις». «Θεωρώ ότι αυτά τα χρόνια ήταν μια σοφή επιλογή. Δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτά που πρέπει να γίνουν στη χώρα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές, χαρακτήρισε χρήσιμη την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και εξήγησε πως «άκουσα τις δημόσιες τοποθετήσεις του ΚΙΝΑΛ για τη δεξιά και βρήκα αυτά που έλεγε εκτός τόπου και χρόνου. Σκέφτηκα ότι το μόνο χρήσιμο για το Κίνημα Αλλαγής είναι να μην μπει σε διαδικασία επιλογής. Αυτό θα το διαλύσει» κατέληξε.

Μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε την πεποίθηση πως θα είναι ένας καλός πρωθυπουργός, ενώ υπογράμμισε πως ένα πολύ σημαντικό στοίχημα για τον αρχηγό της ΝΔ είναι να μετατρέψει το κύμα του «φύγετε» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε «ελάτε» προς τη Νέα Δημοκρατία.

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να την επαναφέρει στην κανονικότητα» εξήγησε. Ειδική αναφορά έγινε και στον νόμο Διαμαντοπούλου, τον οποίο αναμένεται να επαναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε αυτό το πλαίσιο κατέστησε σαφές πως «ο νόμος Διαμαντοπούλου καταργούσε το άσυλο, τα μεικτά πανεπιστημιακά συμβούλια και τους αιώνιους φοιτητές».

Η κ. Διαμαντοπούλου μίλησε και για την πολιτική της καριέρα, τόσο ως η νεότερη νομάρχης σε ηλικία 26 ετών, αλλά και ως επίτροπος. Ειδικά για την περίοδο που διατέλεσε νομάρχης υπογράμμισε ότι «εκεί είναι οι πιο δυνατές μου αναμνήσεις. Μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα από πολύ μικρή».

Επίσης, μίλησε για τη σημασία και τους σκοπούς της «Ώρας Αποφάσεων», καθώς και τους λόγους που αυτή η προσπάθεια δεν πέτυχε. «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα λάβαρα του παρελθόντος και να αναζητήσουμε νέες ιδέες» είπε, σε αυτό το πλαίσιο.

Μιλώντας για την Ευρώπη, διευκρίνισε πως «τα τελευταία χρόνια συντελείται παγκοσμίως η 4η βιομηχανική επανάσταση». Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και το Brexit, τόσο για το τι σημαίνει, όσο και για τους λόγους που οδήγησαν τους Βρετανούς να το ψηφίσουν.

«Η μεταφορά πλούτου από τη Δύση στην Ανατολή δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα και ανισότητες» είπε για να καταλήξει πως «η μεταφορά πλούτου και η 4η βιομηχανική επανάσταση αλλάζουν τα δεδομένα στην απασχόληση».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024