Η Φωτεινή Αθερίδου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της
Η Φωτεινή Αθερίδου επιδόθηκε στις βουτιές και η κοιλίτσα της τράβηξε τα βλέμματα όλων!
Για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς βρέθηκε η Φωτεινή Αθερίδου στην Αίγινα! Αναμένει τον ερχομό του παιδιού της και πραγματικά λάμπει!
Η λαμπερή ηθοποιός ανυπομονεί για τον ερχομό του νέου μέλους και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!
Ξαπλωμένη και εντελώς χαλαρή φαίνεται στην φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενώ φορά μαγιό με τα χρώματα του άσπρου και του μαύρου!
Η φουσκωμένη κοιλίτσα της όπως είναι φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα ενώ στην λεζάντα γράφει με χιουμοριστική διάθεση: «Που να σφίξουν και οι ζέστες!».
Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο:
- Γιατί οι Ιταλοί παραγωγοί μπαίνουν μέσα πουλώντας λάδι
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Υποβαθμίζει τις «βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις» του δολαρίου
- «Οι γυναίκες συχνά λειτουργούν από μια θέση ντροπής» – Η Κρίστεν Στιούαρτ για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο
- POS – IRIS: Καμπάνες έως 20.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν
- Η απονομή του Κυπέλλου χάντμπολ στον Ολυμπιακό (vids)
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια

